Agenda

Deze zomer kun je bij mij deelnemen aan creatieve en spirituele middagen op de Veluwe, die je inspireren de connectie met jezelf te verdiepen en verstevigen. Om het vertrouwen in jezelf te doen groeien. Meer te gaan genieten van het leven. En bovenal: te gaan ervaren wat een prachtig mooi en rijk mens je bent. Het is jouw recht om volop jezelf te zijn en helemaal jóuw leven te leiden.

Hieronder lees je per datum wat we gaan doen. De groep blijft klein en intiem. Aanmelden en vragen stellen kan via nina@spraakeloos.nl.

 • Hallo lieve vrouw, 

  Aanstaande dinsdag 2 juni organiseer ik een Liefdeswandeling in het bos. Voor een dieper contact met jezelf, je lichaam en je eigen vrouwelijke kracht.

  In deze wereld vol indrukken kun je al gauw wat wegdrijven van je eigen innerlijke kracht. We verliezen de vrijheid, de schoonheid, de liefde die overal om ons heen is uit het oog. De natuur + het bewust intunen op de liefde in en om je heen, kan een prachtig middel zijn om het contact met jezelf terug te vinden. En het leven zo weer vanuit rust en genot te ervaren. 

  Waarom dit initiatief?
  De afgelopen maanden is mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Naast creatief bezig zijn is dit een van mijn grootste passies: dichterbij mezelf komen. Groeien als mens. Mij verbinden met mijn ware zelf. En ik voel nu dat dat een plek in mag gaan nemen in mijn aanbod binnen mijn bedrijf. Het voelt zo krachtig om steeds meer mijn waarheid te leven, en dat gun ik jou – en iedereen – ook. 

  Voor wie is het?
  Het is speciaal voor meiden en vrouwen. Er zit zoveel wijsheid en kracht verscholen in onze vrouwelijke energie. Dat kan een bron zijn om het leven intenser te gaan ervaren. Je dieper te verbinden met alles wat leeft. Als je voelt dat dit je aanspreekt en je er meer over wil leren, ben je van harte welkom. Er zijn 3 plekjes.

  Wat gaan we doen?
  Zoals gezegd gaan we lekker het bos in samen. Er is een route waar je bijna niemand tegenkomt. Het programma laat ik de komende dagen en dinsdag intuïtief ontstaan. Afgestemd op de groep en het moment. We gaan sowieso:

  – wandelen in stilte
  – intunen op de liefde in en voor onszelf d.m.v. een kleine visualisatie of lichamelijke oefening
  – samen in verbinding
  – en natuurlijk geef ik een introductie rondom het thema

  Verder kunnen er dingen ontstaan zoals:
  – een gezamenlijke kaarttrekking
  – een opdracht om de liefde te laten stromen door je lichaam
  – een sharingcircle
  – en als het past kunnen we ook een heel mooi liefdesmantra zingen

  Bovenal gaan we in verbinding met de liefde in onszelf, elkaar en de natuur.

  Praktisch
  Locatie: het Loenense Bos, te Loenen op de Veluwe.
  Vervoer: parkeerplaats en bushalte zijn op 5 minuten lopen. Exacte adres volgt na inschrijving.
  Tijd: 14.30 – uiterlijk 17.30 uur. We volgen het natuurlijke ritme van het programma, het kan daarom wat eerder af zijn.
  Investering: ik wil het graag laagdrempelig aanbieden voor €30,- ex. btw (dat is 36,30 incl. btw).
  Aanmelden kan via: nina@spraakeloos.nl, dan krijg je een mailtje met wat voorbereidingsdingen en een factuur.

  Tot slot – een klein verhaaltje
  Dit aanbod ontstond toen ik gisteren zelf aan het wandelen was in het bos. En exact de ervaring had die ik jullie ook zo gun. Volledig verbonden zijn met de aanwezigheid van het NU, vanuit mijn eigen vrouwelijke energie. Liefde in- en uitademen en het laten stromen door heel mijn lijf. Het was zo bizar magisch en vervullend prachtig om op die manier daar te lopen. Op een open plek tussen de bomen zag ik ineens heel helder: ik wil dit delen en doorgeven. En terwijl ik ging zitten om mijn idee uit te schrijven, liep er ineens een jong hertje op hoge steltenpoten voor me langs, op nog geen 20 meter afstand… Het keek me even aan en bleef opgewekt om me heen grazen. Over schoonheid gesproken…

 • Hallo mooie vrouw, 
   
  Echt samen Zijn. Vanuit openheid, aandacht, verbinding, vrijheid. Hoe vaak maak je dat mee? 
  Alle ruimte om te voelen, te delen, te dromen, kwetsbaar te zijn. 
   
  Met deze Volle Maan ceremonie wil ik je zo’n plek bieden. Een intiem samenzijn waarin we stilstaan bij de mooie wezens die we zijn. En aan de slag gaan met 2 vragen:
  ~ wat mag ik liefdevol loslaten om nog meer tot mijn recht te komen in mijn leven? 
  ~ en wat mag ik daarvoor juist verwelkomen of omarmen in mezelf?
   
  Het wordt een combinatie van creatief bezig zijn, muziek, een kleine meditatie, deelcirkels en wellicht dans en samenzang.
   
  Ik geloof dat het heel belangrijk is om in de wereld een plek te hebben waar je helemaal mag zijn. In alles wat je bent. En volle maan is een prachtig moment om stil te staan bij je eigen groeiproces, om vanuit jezelf weer te voelen wat je nodig hebt om helemaal te genieten van jezelf en jouw leven. Daar vertel ik je zondag graag meer over. 
   
  Praktisch: 
  – De ceremonie is op 5 juli van 19.00 – 21.30 uur, te Loenen op de Veluwe. We volgen het natuurlijke ritme van het programma, dus het kan ietsje eerder af zijn. Parkeren (gratis) en bushalte zijn op 5 minuten loopafstand.
  – Het is speciaal voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan een moment van stilte, bezinning en samenzijn. 
  – Bij mooi weer zitten we lekker buiten in de natuur, en anders doen we het binnen in het huis waar ik woon. 
  – De investering voor deze avond is €41,- incl. btw.
  – Aanmelden kan via nina@spraakeloos.nl, dan krijg je een mailtje terug met wat info ter voorbereiding en een factuur.  

  Ik kijk ernaar uit samen een prachtige avond te beleven.
  Veel liefs, 

  Nina

  ps: Duim je mee voor een wolkenloze hemel met uitzicht op de maan?

 • Nieuwe datums + thema’s voor de zomer zijn zich aan het vormen. Ik zit nog even te broeden op de inhoud. Wil je het als eerste horen als het zover is? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief via nina@spraakeloos.nl. Natuurlijk kun je ook deze pagina in de gaten houden.