Agenda

Je kan bij mij deelnemen aan (online) creatieve ceremonies die je inspireren de connectie met jezelf te verdiepen en verstevigen. Om het vertrouwen in jezelf te doen groeien. Meer te gaan genieten van het leven. En bovenal: te gaan ervaren wat een prachtig mooi en rijk mens je bent. Het is jouw recht om volop jezelf te zijn en helemaal jóuw leven te leiden.

Hieronder lees je per datum wat we gaan doen. De groep blijft klein en intiem. Aanmelden en vragen stellen kan via nina@spraakeloos.nl. Ook voorgaande ceremonies zijn nog zichtbaar, zodat je wat rond kan neuzen en sfeer proeven.

 • Deze online ceremonie geef ik hoogstwaarschijnlijk in december nog een keer. Sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan hoor je het gelijk als het zover is.

  Ceremonie ‘Koester je kracht’
  wo. 11 november – 20.00 tot 22.30 uur
  online via Zoom – vrije donatiebasis 

  Lief mens, 
   
  Als je besluit om in je licht te gaan staan, of je voelt dat je dat wíl gaan doen, komen er vaak stemmetjes en angsten om de hoek kijken om je te waarschuwen. Die kunnen soms zo aanwezig zijn dat je weg raakt bij je kracht, je licht, jouw bron om uit te putten. Dat je het even niet meer voelt

  Liefdevol verbinding maken…
  Op zulke momenten is het fijn bewust een moment te creëren om weer verbinding te maken met die kracht in jou. Te voelen dat ze er nog is, en te koesteren wat het voor jou zou betekenen als je dit meer de wereld in zou mogen stralen.
  Én ook liefdevol contact te maken met de angst, zodat jouw stemmetjes vertrouwd kunnen raken met dit (nieuwe) pad wat je aan het bewandelen bent en je meer rust kan vinden in jouw groeiproces. 

  Creatief ritueel om vruchten van te plukken
  Vandaag deed ik een creatief ritueel voor mezelf om me te (her)verbinden met mijn eigen kracht – precies die gebieden waar ook mijn grootste uitdagingen liggen. Het heeft me zoveel gebracht: onder mijn handen werd zichtbaar wat ik mag omarmen en juist loslaten om die magie in mezelf weer terug te vinden en de ruimte te geven. 
  Ik voel een enorme inspiratie om dit ritueel met jullie te delen, zodat jullie er ook de vruchten van kunnen plukken. En we met z’n allen meer in onze kracht mogen gaan staan, hoe mooi en hoe fijn… dat gun ik echt de hele wereld!

  Wat kan je verwachten woensdag?
  Het ritueel kun je zien als een innerlijke reis, waarbij je je mag laten meenemen door mijn stem. Het zal een combinatie worden van meditatie, muziek, beweging, creatieve oefeningen, en als je wil; het delen van wat er op je hart ligt.
  Een veilige intieme samenkomst waarin alles er mag zijn. Ruimte voor emoties, dromen, verlangens, onzekerheden.
  We maken ieder onze eigen reis, samen met elkaar. Ons lichaam in om contact te maken op dieper level met wat er in ons leeft en gezien mag worden. Omarmd en losgelaten. Om weer te kunnen voelen: yes! Dit is mijn kracht en dat is zo mooi! En zo waardevol. 

  Hoe kan je meedoen?
  Je kan je opgeven door me een mailtje te sturen via nina@spraakeloos.nl. Dan ontvang je een open tikkie betaallinkje en ergens deze week een infomail ter voorbereiding. 

  Veel liefs en het lijkt me prachtig je te mogen ontvangen. En heb je vragen? Laat het vooral weten. Ik heb er superveel zin in,

  xx Nina
 • Nieuwe datums + thema’s zijn zich aan het vormen. Meestal maak ik zo’n 1 á 2 weken voor aanvang het nieuwe programma bekend. Wil je het als eerste horen als het zover is? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief via nina@spraakeloos.nl. Natuurlijk kun je ook deze pagina in de gaten houden. 

 • Workshop ‘Soul Expression’ op het Yoga Wellness Weekend van Yoga Mojo. In samenwerking met Charlie Battin van Sonorence.

  Het Yoga Wellness Weekend wordt een paar keer per jaar georganiseerd in een prachtig retraite centrum aan de bosrand in Loenen. Drie dagen lang ontspannen en verwend worden. Om in die stille ruimte weer contact te maken met jezelf en met alles wat gevoeld en beleefd wil worden.

  Een combinatie van yogalessen, meditatie, massage, verschillende diepgaande workshops en heerlijk Ayurvedische eten. Met fluitende vogeltjes op de achtergrond en deinende boomtoppen overal om je heen. Een bubbel van rust en kalmte en warmte.

  Charlie en ik gaven op de laatste dag van dit weekend een workshop ‘Soul Expression’. Een beweging naar binnen, diep ons lijf en systeem in. Om onder alle lagen te luisteren en contact te maken met ons werkelijke zijn. En vanuit daar naar buiten: hoe geef je expressie aan jezelf vanuit die diepe bron? Welke klanken horen daarbij? Welke vormen en kleuren? Welke bewegingen?

  Een creatieve reis naar een dieper contact met je lichaam, gevoelens en ziel. Een oefening om jezelf te uiten zoals je bent, in alle vrijheid.

  Voor volgende Wellness Weekenden, kijk op de website van Monique van Yoga Mojo. Als ik zelf weer een workshop ga verzorgen kun je het natuurlijk in mijn agenda en nieuwsbrief lezen.

 • Deze Volle Maan ceremonie in het bos was weer prachtig. Een volgende bijeenkomst  is in de maak.

  Mooi mede-mens,

  Dit is jouw leven. Jij hebt het recht om VOLOP te leven. Te luisteren naar het fluisteren van je lijf, je hart, je eigen stroom.

  Hoe gemakkelijk is het in deze wereld om af te dwalen van wie je diep van binnen echt bent. Zoveel mensen om je heen, zoveel indrukken, zoveel vragen, zoveel mogelijkheden.

  De ceremonie
  Bewust een moment nemen om stil te staan. Liefdevol los te laten wat niet langer dient. Verlichting te creëren in je lijf, systeem, hoofd. Jezelf toestaan om te dromen, te verlangen, te genieten, werkelijk te leven. Jouw licht weer de wereld in te laten stralen. Dat is zo belangrijk!

  Met de Volle Maan ceremonie wil ik je een plek bieden waar je even helemaal mag Zijn. Een veilige haven om weer te zakken in je eigen kern. Om vanuit daar weer te gaan voelen: Wat wil IK? Waar verlang ik naar? Wat vertelt mijn lichaam mij? Waar stuurt mijn stroming mij heen?

  Ik ben vrij. Net als jij. We zijn allemaal vrij. In ieder moment. Steeds opnieuw hebben wij allen de eer om te kiezen hoe we dit moment willen invullen.

  Heb jij behoefte aan zo’n moment van vrijheid? Een moment van rust? Een moment van verbinding met jezelf, samen zijn, verlichting?

  Een indruk
  Aanstaande zondag 2 augustus is het volle maan. We verzamelen in het bos. Op een prachtige open, maar beschutte plek tussen de bomen. Door middel van meditatie, stilte, beweging, creatieve opdrachten en zang zoeken we de verbinding met onszelf weer op. Zodat we het leven in al haar schoonheid weer door ons heen kunnen laten stromen. En weer voelen: ik leef! Ik geniet! Ik ben vrij! Ik ben mooi zoals ik ben.

  Praktisch

  – Wanneer? Zondag 2 augustus van 18.30 – 21.00 uur. We volgen het natuurlijke ritme van het programma, het kan daarom ietsje eerder of later af zijn. 
  – Waar? In het Loenense Bos, parkeren (gratis) en bushalte zijn op 5 minuten afstand. 
  – Voor wie? Voor iedere vrouw die behoefte heeft aan verlichting en een moment voor haarzelf. De ceremonie heeft een licht spirituele inslag. 
  – Investering? Ik bied deze ceremonie aan op vrije donatiebasis. Na afloop krijg je een betaallinkje via de app. Ik nodig je uit om bij jezelf te voelen wat je wil bijdragen. Niet alleen aan mij, maar vooral aan jezelf en jouw eigen groei. 
  – Aanmelden? Kan tot zaterdag 23:59 uur, door te mailen naar nina@spraakeloos.nl. Je ontvangt dan een mailtje terug met wat info ter voorbereiding.
  – Er is plek voor 3 deelnemers, op volgorde van aanmelding. 

  Heb je nog vragen? Of kan ik je helpen in je keuze? Laat het gerust weten. 

  Veel liefs en ik kijk uit naar een prachtige avond. Gisteren was ik even op de plek in het bos, en scheen de maan me al prachtig tegemoet boven de boomtoppen. 

  Nina
 • Deze Volle Maan ceremonie was een feest, maar is inmiddels geweest. 2 Augustus is de volgende!

  Hallo mooie vrouw, 

   
  Echt samen Zijn. Vanuit openheid, aandacht, verbinding, vrijheid. Hoe vaak maak je dat mee? 
  Alle ruimte om te voelen, te delen, te dromen, kwetsbaar te zijn. 
   
  Met deze Volle Maan ceremonie wil ik je zo’n plek bieden. Een intiem samenzijn waarin we stilstaan bij de mooie wezens die we zijn. En aan de slag gaan met 2 vragen:
  ~ wat mag ik liefdevol loslaten om nog meer tot mijn recht te komen in mijn leven? 
  ~ en wat mag ik daarvoor juist verwelkomen of omarmen in mezelf?
   
  Het wordt een combinatie van creatief bezig zijn, muziek, een kleine meditatie, deelcirkels en wellicht dans en samenzang.
   
  Ik geloof dat het heel belangrijk is om in de wereld een plek te hebben waar je helemaal mag zijn. In alles wat je bent. En volle maan is een prachtig moment om stil te staan bij je eigen groeiproces, om vanuit jezelf weer te voelen wat je nodig hebt om helemaal te genieten van jezelf en jouw leven. Daar vertel ik je zondag graag meer over. 
   
  Praktisch: 
  – De ceremonie is op 5 juli van 19.00 – 21.30 uur, te Loenen op de Veluwe. We volgen het natuurlijke ritme van het programma, dus het kan ietsje eerder af zijn. Parkeren (gratis) en bushalte zijn op 5 minuten loopafstand.
  – Het is speciaal voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan een moment van stilte, bezinning en samenzijn. 
  – Bij mooi weer zitten we lekker buiten in de natuur, en anders doen we het binnen in het huis waar ik woon. 
  – De investering voor deze avond is €41,- incl. btw.
  – Aanmelden kan via nina@spraakeloos.nl, dan krijg je een mailtje terug met wat info ter voorbereiding en een factuur.  

  Ik kijk ernaar uit samen een prachtige avond te beleven.
  Veel liefs, 

  Nina

  ps: Duim je mee voor een wolkenloze hemel met uitzicht op de maan?

 • Deze Liefdeswandeling is inmiddels voorbij, maar ik ben van plan ’em vaker te organiseren. Hou de website in de gaten of geef je op voor mijn mailinglijst via nina@spraakeloos.nl.

  Hallo lieve vrouw, 

  Aanstaande dinsdag 2 juni organiseer ik een Liefdeswandeling in het bos. Voor een dieper contact met jezelf, je lichaam en je eigen vrouwelijke kracht.

  In deze wereld vol indrukken kun je al gauw wat wegdrijven van je eigen innerlijke kracht. We verliezen de vrijheid, de schoonheid, de liefde die overal om ons heen is uit het oog. De natuur + het bewust intunen op de liefde in en om je heen, kan een prachtig middel zijn om het contact met jezelf terug te vinden. En het leven zo weer vanuit rust en genot te ervaren. 

  Waarom dit initiatief?
  De afgelopen maanden is mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Naast creatief bezig zijn is dit een van mijn grootste passies: dichterbij mezelf komen. Groeien als mens. Mij verbinden met mijn ware zelf. En ik voel nu dat dat een plek in mag gaan nemen in mijn aanbod binnen mijn bedrijf. Het voelt zo krachtig om steeds meer mijn waarheid te leven, en dat gun ik jou – en iedereen – ook. 

  Voor wie is het?
  Het is speciaal voor meiden en vrouwen. Er zit zoveel wijsheid en kracht verscholen in onze vrouwelijke energie. Dat kan een bron zijn om het leven intenser te gaan ervaren. Je dieper te verbinden met alles wat leeft. Als je voelt dat dit je aanspreekt en je er meer over wil leren, ben je van harte welkom. Er zijn 3 plekjes.

  Wat gaan we doen?
  Zoals gezegd gaan we lekker het bos in samen. Er is een route waar je bijna niemand tegenkomt. Het programma laat ik de komende dagen en dinsdag intuïtief ontstaan. Afgestemd op de groep en het moment. We gaan sowieso:

  – wandelen in stilte
  – intunen op de liefde in en voor onszelf d.m.v. een kleine visualisatie of lichamelijke oefening
  – samen in verbinding
  – en natuurlijk geef ik een introductie rondom het thema

  Verder kunnen er dingen ontstaan zoals:
  – een gezamenlijke kaarttrekking
  – een opdracht om de liefde te laten stromen door je lichaam
  – een sharingcircle
  – en als het past kunnen we ook een heel mooi liefdesmantra zingen

  Bovenal gaan we in verbinding met de liefde in onszelf, elkaar en de natuur.

  Praktisch
  Locatie: het Loenense Bos, te Loenen op de Veluwe.
  Vervoer: parkeerplaats en bushalte zijn op 5 minuten lopen. Exacte adres volgt na inschrijving.
  Tijd: 14.30 – uiterlijk 17.30 uur. We volgen het natuurlijke ritme van het programma, het kan daarom wat eerder af zijn.
  Investering: ik wil het graag laagdrempelig aanbieden voor €30,- ex. btw (dat is 36,30 incl. btw).
  Aanmelden kan via: nina@spraakeloos.nl, dan krijg je een mailtje met wat voorbereidingsdingen en een factuur.

  Tot slot – een klein verhaaltje
  Dit aanbod ontstond toen ik gisteren zelf aan het wandelen was in het bos. En exact de ervaring had die ik jullie ook zo gun. Volledig verbonden zijn met de aanwezigheid van het NU, vanuit mijn eigen vrouwelijke energie. Liefde in- en uitademen en het laten stromen door heel mijn lijf. Het was zo bizar magisch en vervullend prachtig om op die manier daar te lopen. Op een open plek tussen de bomen zag ik ineens heel helder: ik wil dit delen en doorgeven. En terwijl ik ging zitten om mijn idee uit te schrijven, liep er ineens een jong hertje op hoge steltenpoten voor me langs, op nog geen 20 meter afstand… Het keek me even aan en bleef opgewekt om me heen grazen. Over schoonheid gesproken…

 • Vanaf november vinden alle ceremonies online plaats via Zoom. Samen verbonden in een grote cirkel vanuit onze eigen ruimtes thuis. De geborgenheid, het vertrouwen, de openheid van het kwetsbaar samenzijn blijft – ook via deze weg – heel erg voelbaar. Iedere ceremonie ontstaat intuïtief vanuit inspiratie en is daardoor steeds weer anders, en zo ook de ervaring. Toch zeggen deelnemers na afloop vaak ‘t zelfde:

  ‘ik voel me bevrijd’
  ‘ik durf me meer over te geven aan mijn eigen levensstroom’
  ‘ik heb nu meer vertrouwen in mezelf en mijn eigen pad’
  ‘ik voel me weer verbonden met mijn eigen kern’
  ‘ik mag er helemaal zijn’